2011. április 14., csütörtök

Ruhát öltöttünk! Beköltöztünk!



Budapesten már új helyeken is megtaláljátok új, csomagolt termékeinket. Olyan rágcsálnivalókat állítottunk össze, amelyeket akár úton, napközben ha éhség tör rátok, vagy akár baráti összejöveteleken is fogyaszthattok. Igazán nem csak nyersevőknek:)




Csodálatos helyekre invitálunk Titeket!
Aki betér a budapesti Váci utca 65. szám alatt található 1000 Teaházba, valódi teakaraván utazója lehet. A világ legjobb minőségű teáit kóstolhatjátok végig autentikus környezetben. A nagy szakértelemmel rendelkező csapat segít abban, hogy kiléphessetek a mindennapok ránk nehezedő súlya alól, és egy pillanatra, a Váci utca közepén megállíthassátok az időt. És most már Sületlenségeket is rágcsálhattok a széles teakínálat mellé.

Az Andrássy út 68-ban nemrégiben megnyílt Ecocafé nem hasonlítható a közelmúltban elszaporodott amerikai stílusú kávézókhoz. Itt nem csak divatos szlogen a 'bio', hanem egyszerűen a tudatos életvezetéshez kapcsolódó jelző. A csodálatos, natúr, egyszerű belső kialakítás már meghatározza ottlétünket, amit csak fokoz a kedves és figyelmes kiszolgálás és a minőségi termékek. Reggel még frissen facsart búzafűlevet is kaphatunk, és ha nem magában szeretnénk Sületlenséget rágcsálni, akkor összeállíthatunk magunknak egy finom salátát is.
Bio kávé, akár bio szójatejjel, bio frissítők, a többit pedig nézzétek meg saját szemetekkel.

Az új termékek természetesen a Múzeum körúti Bio Abc-ben is kaphatóak.

Hamarosan pedig a Liszt 'ferihegyi' 1-es terminálon sem kell nélkülöznötök az élő finomságokat. Ha késik a géped, vagy vársz valakire, vagy csak úgy! Ha betérsz az emeleten található Internetpoint Caféba, keresd a logót és a kis barna csomagokat:)

Egerben járva pedig kár lenne kihagyni a Jókai utca 1/a szám alatt található Dió Gyógyfűszertárat (a Rádi pékség szomszédságában), ahol alapos felvilágosítást kaphatsz egészségügyi és fitoterápiás kérdésekben. És persze itt is megtalálsz minket a polcon.

De mit is rejtenek a kis kézzel készített csomagok?
Céklás és répás ropit,
Magyaros, japános és karobos pereceket,
Háromféle hajdinás- mandulás napkexet.

Ha további kérdésetek lenne, keressetek nyugodtan a kapcsolatoknál feltűntetett e-mail címen.